Premium stanovi i poslovni prostor u Beogradu

   VRAČAR RESORT 
Adresa: Braničevska 17 & Riječka 10, 11000  Beograd. 
Rezervacije: 060/25-222-25 
Email:
reception@vracarresort.com
Web:
www.vracarresort.com

SRPSKI

ENGLISH

Premium properties for business and living.

 

H
No stress. Relax.


Braničevska 17

  Riječka 10
 

 
VRAČAR RESORT su luksuzni poslovno-stambeni objekti za rentiranje u centru Beograda, na Vračaru, u  blizini Hrama Svetog Save i u krugu od 1km od najbitnijih gradskih sadržaja.

Objekti u Braničevskoj 17 i Riječkoj 10 korisnicima omogućavaju idealne prostore za život i rad, i to kroz biznis prostore u donjim nivoima, luksuznim apartmanima na višim nivoima i svim pratećim sadržajima.

RECEPCIJA:  
+381/60/25-222-25

E-MAIL:
reception@vracarresort.com

 

 

 

 APARTMANI

VR stanovi-apartmani se sastoje iz luksuznog dnevnog boravka sa velikim kupatilom sa đakuzijem i terasom sa pogledom na Hram Svetog Save, kuhinjom i trpezarijom, kao i tri spavaće sobe sa zasebnim kupatilima i pogledom na baštu objekta.

RECEPCIJA:  
+381/60/25-222-25

E-MAIL:
reception@vracarresort.com

 

  Svoj automobil možete parkirati u VR garažama,  dobru kondiciju možete održati u VR fitness-u, dok je VR welness-u (sauna, slana soba i parno kupatilo) idealno mesto da se oslobodite stresa i u potpunosti relaksirate.
Ljubitelji vode mogu tokom cele godine plivati  u 
zatvorenom VR bazenu, dok se deca mogu zabaviti a odrasli uživati  u VR bašti-igraonici na otvorenom.
 


 BAŠTA


WELLNES


FITTNESS


GARAŽA

 
 

RECEPCIJA:  
+381/60/25-222-25

E-MAIL:
reception@vracarresort.com

Svim korisnicima je ukjučena usluga "all inclusive", gde pored dostupnosti svih sadržaja objekta, imate omogućene prateće usluge fizičko-tehničkog obezbeđenja, čišćenja i održavanja objekta, kao i uključenih svih režijskih troškova (struja, voda, grejanje, tv, internet...).

NOVO! Svi naši objekti su izgrađeni od zdravih materijala, ekološki   prihvatljivi sa energetskim sistemima DAIKIN, visokim kvalitetom opremanja (italijanska keramika i sanitarije, Hansgrohe baterije, ugradne kuhinje sa Gorenje elementima, troslojna drvo-pvc stolarija, Natuzzi nameštaj...) a najnoviji sistem "pametne zgrade" u Riječkoj 10 omogućuje Vam centralizovano upravljanje svim sistemima u prostoru.

Premium properties for business and living.
 

No stress. Relax.

Adresa: Braničevska 17 & Riječka 10, 11000  Beograd - Srbija
Recepcija:  +381/60/25-222-25
Email: reception@vracarresort.com  
Web:
www.vracarresort.com